Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Noc na Karlštejně se vrací na české zámky

Muzikál na nádvoří zámkuBlíží se léto a české hrady a zámky očekávají nápor návštěvníků. Koupaliště jsou obsazená, v lesích potkáme více lidí než zvěře, parkoviště jsou přeplněná plechovými miláčky. Žánrově různé festivaly lákají na své headlinery, ale na některých zámcích nabízejí poučení spojené s kulturním zážitkem. Odpoledne si totiž můžete prohlédnout muzeum, a večer na nádvoří shlédnout muzikál. Třeba jako na zámku Kačina nebo na Mělnickém zámku. A bude to muzikál přímo ze zámku - tedy vlastně z hradu. Hradu Karlštejn, kde strávíme krásně muzikálovou Noc na Karlštejně.

Karel IV. se svou milovanou EliškouNa nádvoří před krásný zámek jej přiveze agentura Divinus Kateřiny Brožové. Známý muzikál se tak odehraje na pozadí zámku, kde se nejedna pohádka natáčela, a jistě tak umocní zážitek z krásného muzikálu. Hvězdné nebe nad hlavou a přírodní větrná klimatizace všude kolem nás je zajímavým zážitkem, který v kamenném divadle nezažijeme. Potkáte tak Elišku Pomořanskou Kateřinu Brožovou nebo Moniku Absolonovou, Karla IV. Petra Štěpánka nebo Marka Vašuta, v dalších rolích spatříte Vlastu Peterkovou, Václava Vydru, Mojmíra Maděriče, Bohuše Matuše, Mariana Vojtko, Sabinu Laurinovou, Petra Vondráčka a mnohé další.

 

Termíny představení Noc na Karlštejně
1. - 6. července 20:30 Zámek Kačina 
21. - 29. července 20:30 Amfiteátr Konopiště
31. července - 5. srpna 20:30 Zámek Mělník

 

Galerie z muzikálu Noc na Karlštejně
Marián šel zase do věží Takového prezidenta... ehm krále chci v čele země vidět! Paní Ofku nezastraší nic - ani jízda obkročmo na koni! In nomine Patris et Filii et Spiritus sancti

 

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.