Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Tereza Mašková zbarvila Lucernu na růžovo

Tereza Mašková přebarvila Lucernu na růžovoV neděli 19. listopadu 2023 v 19:00 se velký sál Lucerny rozzářil v růžové barvě. Tereza Mašková vtrhla na jeviště jako uragán a od prvních tónů si podmanila celý prostor. Největší koncert Terezy v pražské Lucerně nenechal nikoho na pochybách, že s touto zpěvačkou česká popová scéna bude muset v budoucnu ještě určitě počítat. Vítězka páté řady Superstar předvedla ve zcela vyprodaném sále strhující podívanou a pěvecky přímo excelovala. Kapela skvěle šlapala, tanečnice a vokalistky nezůstávaly nikterak pozadu, Tereza se během večera stihla několikrát převléknout a diváci si tak mohli užít show, která dosahovala světové úrovně. Koncert doplnili úžasní hosté a Terezka si pro fanoušky připravila dokonce i několik překvapení, to vše pod režijní taktovkou Olivera Žiláka. My jsme s Musicalnetem byli u toho, a přinášíme vám z tohoto nezapomenutelného večera reportáž.

Tereza si vyprodanou Lucernu opravdu užívalaKoncert začal videem z dětství Terezy a její účasti v soutěžích, po odpočítávání, které dostalo natěšené publikum už od počátku do varu, nastoupila kapela, a do záplavy světel vtrhla na scénu Tereza s písní „Jenom ty a já“. V závěru písně se na diváky sesypala záplava růžových konfet a následovaly písně „Zpívám si dál“ a „Všechno je tak, jak má být“. Po prvním převleku Tereza všechny v sále ohromila perfektním provedením písně „Jednoho dne se vrátíš“ od Věry Špinarové. Dlouhý potlesk nenechal nikoho na pochybách, že interpretace Terezy překonala samotný originál. Po písních „Žár“, „Dívej se na mě“ a „Scházíš“ si všichni v sále připomněli na videu tatínka Terezy, kterého zpěvačka velmi milovala, a který už není mezi námi.

Vystoupili také hosté Igor Timko a klavírista a skladatel Zoltán Szallai ze skupiny No NameAle to už přišel čas pro prvního hosta koncertu, kterým byl Zoltán Szallai, skladatel a klávesák ze slovenské skupiny No Name a zpěvák Igor Timko, se kterým si Tereza společně zazpívala duet „O nás dvou“. Následovaly píseň „Nahá“ a medley, po kterých se Tereza opět běžela převléknout. V březnu 2023 se v Hudebním divadle Karlín odehrála premiéra muzikálu Bodyguard, ve kterém se Tereza alternuje s Evou Burešovou v hlavní roli pěvecké hvězdy Rachel Marron. Proto nemohla ani v Lucerně chybět „The Bodyguard medley“ se slavnými hity Whitney Houston z tohoto muzikálu. Po dalším převleku Tereza pozvala na jeviště dalšího hosta – houslistu Marca Čaňa a společně s videem přednesli píseň „Láskou se splést“. Následoval song „Budu při tobě stát“.

Tereza si s Markem Lamborou zazpívala i úspěšný duet „Náš příběh“Poté diváky překvapila na plátně Marika Gombitová, která Terezce vyslovila svůj obdiv a popřála jí do další pěvecké kariéry hodně štěstí. Právě s písní „Vyznanie“, kterou si diváci vzápětí mohli poslechnout, Tereza v roce 2018 s přehledem vyhrála pátou řadu SuperStar. Po dalším bleskovém převleku vběhla naše dračice na jeviště s písní „Chtěla bych znát“, a hned na to za mohutného blikání stroboskopu společně s tanečnicemi předvedly famózní skladbu „Uptown funk“. Následovala „Queen of the night“ se strhujícím sólem bubeníka kapely. To už celá Lucerna vřela a diváci skákali do rytmu skladby a přidávali se k famóznímu a mohutnému finále večera.

Vladimír Kočandrle předává platinovou a zlatou deskuV závěrečné části koncertu přišla opravdová lahůdka, neboť třetím hostem Terezy byl Marek Lambora, se kterým natočila klip „Náš příběh“. Marek ve světle reflektorů kráčel uličkou z druhé části sálu proti Tereze a na plátně si diváci současně mohli vychutnávat i samotný taneční klip. Po bouřlivém potlesku vestoje vešel na jeviště producent Vladimír Kočandrle, aby Tereze předal zlatou desku za album Svět je málo růžový a platinovou desku za singl „Náš příběh“, který dosáhl za tři čtvrtě roku na internetu neuvěřitelných 10 miliónů zhlédnutí! Po této slávě Tereza ohlásila poslední skladbu a rozloučila se s diváky písní „Tam za řekou“ z pohádky Princezna zakletá v čase.

Na finále se vrátili na jeviště zazpívat všichni účinkující společněBěhem poslední sloky se na pódium vrátili všichni účinkující a hosté, aby se k Tereze a vokalistkám připojili společným zpěvem v závěrečné záplavě vystřelujících růžových konfet. Na plátně se rozzářila pozvánka na Tereza Mašková Tour 24. Jedná se o první velké turné Terezy se zcela novým programem, který bude k vidění právě pouze během tohoto turné. Tereza vystoupí v Ostravě, Brně, Jablonci nad Nisou, Plzni, Hradci Králové a ve Zlíně. Po každém koncertě bude následovat autogramiáda a focení s fanoušky, stejně tak, jak tomu bylo i po koncertě v Lucerně. Tereze k ohromnému úspěchu za naši redakci gratulujeme a s napjatým očekáváním se budeme těšit na její další umělecké počiny.

 Růžová Lucerna Terezy Maškové
Tereza během koncertu vystřídala několik převleků Jedním s hostů byl i houslista Marco Čaňo Nadšení publika nebralo konce Duet „Náš příběh“ s Markem Lamborou měl velký úspěch
Gejzíry konfet zasypaly diváky během koncertu několikrát Tereza dostala náruč růžových balónků Celý realizační tým si musel pořídit fotografii s vyprodanou Lucernou Mezi prvními gratulanty nemohl na jevišti chybět manažer a partner Terezy Ondřej Žilák
Také producent Tomáš Ságl přispěchal s velkou kyticí pro Terezu Houslista Marco Čaňo, Terezka a Marek Lambora v zákulisí Po koncertu následovalo velké focení s fanoušky a autogramiáda Tereza v závěru koncertu pozvala fanoušky na svou velkou Tour 24

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.